Булкарп ООД помага на мечтите да станат реалност

Булкарп ООД е една от водещите строителна компания в България, която е създадена през 2012 г. с основна дейност в сферата на високото строителство, специализирани СМР, както и индустриални и инфраструктурни проекти.

Основната дейност на дружеството е изграждането на обекти от промишлено и гражданско строителство, пътна, благоустройствена и енергийна инфраструктура, хидротехническо строителство и опазване на околната среда.

Булкарп ООД работи с висококачествени материали по Европейските стандарти и изпълнява всички видове строително-монтажни и инсталационни работи в минимални срокове. Изпълняваме обектите по одобрени оферти, линейни и финансови графици със заложени гаранции по БДС.

111+

завършени проекта

140+

служители на фирмата

2012+

година на създаване

Нашият екип

Вашата идея - Нашият екип - Чудесен проект

Ръководният екип на Булкарп ООД е сформиран от професионалисти с опит при изграждането и разработването на множество обекти в сферата на високото строителство, специализирани СМР, както и индустриални и инфраструктурни проекти.

Професионалният опит на внимателно подбраните кадри, технологичното оборудване и висококачествените материали ни позволява да работим без рекламации и да спазваме сроковете за изпълнение.

Ако желаете да бъдете част от една от водещите строителни компании в страната, да бъдете част от екип от безупречни професионалисти, не се колебайте да се свържете с нас или изпратете своето CV.

Сертификати

Булкарп ООД е редовен член на Камарата на Строителите в България, регистриран в Централен професионален регистър.